Over mij Activiteiten Contact

Whitney
Hallo ik ben Whitney. Ik ben een lieve dame van 12 jaar. Ik hou van knuffelen. Ik ben een echte knuffelkont. Ik vind altijd iedereen lief, iedereen is mijn vriendje en je kunt altijd alles met mij doen.


 

 
Tango
Hallo ik ben Tango. Ik ben een lieve heer van 10 jaar. Ik ben hier pas komen wonen en ik kom helemaal uit Spanje. Ik kijk het liefste een beetje op afstand toe hoe iedereen het doet omdat mijn vorige baas niet zo lief voor mij was en ik hier ben om te herstellen.

Hailey
Hallo ik ben Hailey. Ik ben een dame van 8 jaar. Ik ben super eigenwijs en ik heb een eigen willetje. Ik hou van snoepen en dingen lekker kapot maken. Ik ben gek op kleine kinderen. Ik ben altijd heel voorzichtig en lief met kleine kinderen.


 
Dean
Hallo ik ben Dean. Ik kom 1 mei 2021 bij dierenkind. Ik ben een heer van 15 jaar. Ik vind buitenritjes heel leuk en coaching vind ik superleuk om samen met jou te doen.
Donovan
Hallo ik ben Donovan. Ik kom 1 mei 2021 bij dierenkind. Ik ben een heer van 5 jaar. Ik ben nog jong en ondeugend. Ik ga in opleiding om samen met jou paardencoaching te kunnen doen.

 
De konijnen
Wij zijn de konijnenbende van het hele stel. Wij zijn Vlaamse reuzen en dwergkonijntjes en wij houden de boel gezelschap met ons vrolijke gehuppel en gesnuffel. Je kunt aan ons komen en knuffelen daar houden wij van.

De katten
Dit zijn Lucia en Nala. Wij houden de muizen weg. Wij hebben een tweede kans gekregen omdat wij geen huis hadden en op straat leefde en niemand naar ons om keek. Wij hebben het hier helemaal naar ons zin.

 
  De kippen
Wij zorgen voor de eitjes. Wij geven het gevoel van landelijk leven bij dierenkind. Wij houden van vrolijk gekakel. Sommige kippen kun je pakken en we kunnen elk ogenblik kuikentjes verwachten.Met kind en dier werken aan de toekomst


Manuela Remf
www.hetdierenkind.nl 
info@hetdierenkind.nl

Harderwijk
06-48481774
Privacy verklaring
 
Activiteiten

Paardencoaching
Kinderfeestje
Menritjes
Buitenritten
Paardrijles
Paard leasen
Gezinspakket
Poetsplezier
Paardenwandelcoaching
Leren hoe je zorgt voor dieren


 
De dieren


Hailey
Whitney
Tango
Dean
Donovan
De konijnen
De katten
De kippen

Volg ons op facebook


©hetdierenkind 2021